УНИАН

Під час перевірок Держекоінспекція Львівщини виявила факти незаконної рубки на території лісництв у Турківському та Старосамбірському районах. Загальна сума збитків – майже 1,5 млн грн. Про це повідомила прес-служба Держекоінспекції Львівщини.

Читайте такожЗаповідний ліс в Пуща-Водиці масово вирубує "лісова мафія"«Під час проведення позапланових перевірок дотримання вимог законодавства про охорону, захист, використання та відтворення лісів Турківським ДЛГП «Галсільліс» та Старосамбірським ДЛГП «Галсільліс» Держекоінспекція виявила незаконну рубку дерев», – йдеться у повідомленні Держекоінспекції Львівщини.

За фактом незаконної рубки 78 дерев на території Бітлянського лісництва, що належить до Либохорської сільської ради Турківського району, нараховано збитки на суму понад 365 тис. грн.

Відео дня

Читайте такожВирубка лісу в Україні досягає масштабів екологічного лиха (відео)На території Стрільбицького лісництва, що розташоване на території Волошинівської сільської ради у Старосамбірському районі, було незаконно вирубано 142 дерева. Сума збитків – 1 млн 129 тис. грн.

В обох випадках порушення вчинено невстановленими особами. Матеріали перевірки скеровано в УСБУ у Львівській області.