Иллюстрация / REUTERS

З офіційних фан-зон фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у Києві на Хрещатику («Фестиваль чемпіонів») та на Контрактовій площі, а також з місць збору вболівальників «Meeting points» - біля парку Шевченка та палацу «Україна» - було вивезено більш як 4 тисячі кубів сміття.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков на прес-конференції. За його словами, ці території відвідали загалом близько 250 тис. осіб.

Читайте такожЯкі рекорди встановив фінал Ліги Чемпіонів у Києві (відео)

Відео дня

«У три хвилі відбувалося прибирання під час перебування вболівальників. Друга і третя хвилі, відповідно, після їхнього відбуття на стадіон та під час матчу і після їхнього від’їзду. До ранку (27 травня) Київ був прибраний. А саме – територія біля НСК «Олімпійський», два «Meeting points» і Контрактова площа. На прибиранні локацій були задіяні комунальники з усього міста», - сказав Резніков.

За його словами, у ніч на 27 травня на прибиранні працювали 1 тис 400 комунальників.

Загалом комунальні служби Голосіївського, Печерського, Шевченківського та Подільського районів вивезли 4 тис. 183 куб. м твердих побутових відходів із фон-зон і територій «Meeting points».

Резніков також повідомив, що міжнародний аеропорт «Київ» імені Сікорського прийняв 22 рейси з уболівальниками – це 3 тис. 308 осіб, бізнес-авіація доставила 1 тис. 700 пасажирів. «У тому числі вони приймали клуб «Ліверпуль», президентів ФІФА, УЄФА, делегації певних спонсорів», - уточнив Резніков.

Як повідомляв УНІАН, раніше мережу шокувало фото уболівальників "Ліверпуля" в Києві.