Вже вдалося вивантажити на полігони області 1765 тонн відходів / фото irivne.info

У Львові станом на сьогодні, 28 червня, від сміття вже очищено 42% майданчиків для твердих побутових відходів.

Як повідомили УНІАН у департаменті житлово-комунального господарства Львівської ОДА, в місті від минулої п’ятниці, 23 червня, загалом очищено 42% перенакопичених сміттєвих майданчиків.

Зазначається, що облдержадміністрація координує вивезення сміття зі Львова уже шість днів. За цей час вдалося вивантажити на полігони області 1765 тонн відходів.

Відео дня

Читайте такожВиконком Львова затвердив рішення для передачі ЛОДА функцій із вивезення сміття

За словами т.в.о. директора департаменту ЖКГ Львівської ОДА Тараса Зозулі, для оперативного вивезення сміття перевізники залучили додаткову спецтехніку і працюють в посиленому режимі.

Нагадаємо, загалом у Львові 1 тис. 237 сміттєвих майданчиків житлового фонду, 23 майданчики закладів охорони здоров’я, 116 сміттєвих майданчиків освітніх установ, 39 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) і 43 майданчики на ринках.

Як повідомляв УНІАН, напружена ситуація у Львові із вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького звалища триває з літа 2016 року. У місті накопичилося понад 14 тис. тонн сміття.

23 червня почалося вивезення зі Львова накопиченого сміття. Нагромаджені відходи вивозять зі сміттєвих майданчиків на полігони в області.