Загалом із 23 червня із перепонених майданчиків вивезли більше 4 тонн сміття / city-adm.lviv.ua

У Львові, станом на ранок 3 липня, очистили 70% переповнених сміттєвих майданчиків міста. Про це повідомили УНІАН у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, робота з вивезення відходів з міста проводиться у посиленому режимі, також у вихідні дні, із залученням додаткової спецтехніки.

Читайте такожЗі сміттєвих майданчиків Львова вивезли понад 50% сміття - ОДА

Відео дня

Загалом, з 23 червня з переповнених контейнерних майданчиків міста вивезли 4 185 тонн відходів, прибрали – 323 контейнерних майданчиків, що становить 70 % від загальної кількості майданчиків, які були переповненими.

Як повідомляв УНІАН, Львівська міська рада ухвалила рішенняпро передачу повноважень з вивезення сміття зі Львова облдержадміністрації.

Напружена ситуація у Львові із вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького звалища триває з літа 2016 року. У місті накопичилося понад 14 тис. тонн сміття.

23 червня почалося вивезення зі Львова накопиченого сміття. Нагромаджені відходи вивозять зі сміттєвих майданчиків на полігони області.