Кінцевий термін подання тендерних пропозицій закінчується 22 квітня 2019 року / фото УНІАН

В рамках підготовки до випуску єврооблігацій Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" оголосила торги на закупівлю аудиторських послуг, повідомила прес-служба компанії.

Читайте такожКоболєв прокоментував випуск єврооблігацій "Нафтогазом"

Згідно з повідомленням, основними завданнями, які мають бути реалізовані, є підготовка і випуск листів-повідомлень для цілей випуску єврооблігацій, а також перегляд і підготовка звіту щодо іншої інформації проспекту емісії для випуску єврооблігацій на основі консолідованої фінансової звітності.

Відео дня

Підготовка відповідних документів є стандартною умовою для випуску і розміщення єврооблігацій.

Очікувана вартість закупівлі - 6,9 мільйона гривень.

Термін надання послуг - до 31 травня 2019 року.

Наголошується, що учасники повинні відповідати кваліфікаційним критеріям: мати достатній штат співробітників необхідної кваліфікації та досвід надання аналогічних послуг.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - до 15:00 22 квітня 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, на початку березня голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв повідомив, що компанія планує повернутися до питання розміщення єврооблігацій після закінчення виборів.

Кошти, отримані від розміщення облігацій, компанія може спрямувати на закупівлю газу для підготовки країни до можливого сценарію, при якому Росія після завершення чинного контракту з 2020 року припинить транзит газу через Україну.

У листопаді 2018 року "Нафтогаз" відклав випуск єврооблігацій із-за нестабільності ринку та високої потенційної вартості залучення коштів.

22 жовтня минулого року голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявляв, що компанія планує випуск єврооблігацій на суму 0,5-1 мільярда доларів. За його словами, метою залучення єврооблігацій є фінансова збалансованість компанії, в тому числі погашення кредитів.

Довідка УНІАН. НАК "Нафтогаз України" – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.