Зараз школи та дитячі сади знаходяться на карантині / фото kyivcity.gov.ua

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" з 25 березня припинить теплопостачання у школах та садочках через карантин, повідомила прес-служба компанії.

Читайте такожІзольовані в карантині кияни заспівали гімн України у себе на балконах (відео)

"За рішенням Київської міської державної адміністрації комунальне підприємство "Київтеплоенерго" завершує опалювальний сезон 2019-2020 у школах та садках. Відключати об'єкти від тепла почнуть завтра, 25 березня. Таке розпорядження столичної влади обумовлено тимчасовим припиненням навчального процесу в місті Києві у зв'язку з використанням посилених карантинних заходів, а також поступовим підвищенням температури повітря вночі", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Зараз школи та дитячі сади знаходяться на карантині.

У прес-службі нагадали, що опалювальний сезон в соціальній сфері розпочався 30 вересня 2019 року. Школи та дитячі сади підключалися до тепла за індивідуальними замовленнями.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, а також з 18 березня ввести заборону на залізничні, авіа - та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, а також на роботу метрополітенів.

Крім того, з 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торгово-розважальні центри, інші установи розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури повинні тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування з застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволяється торгівля продуктами харчування, паливом, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна здійснювати банківську і страхову діяльність.

Читайте також: