Окупанти залишили Херсон та прилеглі населені пункти без світла в новорічну ніч

Без електропостачання — центр Херсона, мікрорайон ХБК, Білозерка, Комишани та інші села.

У новорічну ніч російські окупанти обстріляли Херсонщину. Загарбники залишили Херсон та населені пункти, що поруч із містом, без світла.

Як повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич сьогодні після опівночі у своєму Telegram, окупанти вдарили по обʼєкту критичної інфраструктури. 

"Рашисти поцілили в об’єкт критичної інфраструктури. Без електропостачання — центр міста, мікрорайон ХБК, Білозерка, Комишани та інші села", – зазначив він.

За словами Янушевича, найближчим часом енергетики приступлять до ремонтних робіт, аби щонайшвидше повернути херсонцям світло.

Атаки РФ по Україні в новорічну ніч

Ввечері 31 грудня, за лічені години до Нового року, Росія атакувала південь України дронами-камікадзе. Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про заліт двох груп ворожих БПЛА. 

В ніч проти 1 січня 2023 року по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба зазначив, що на Київщині працює протиповітряна оборона. Також було чути звуки вибухів у Києві. 

Пізніше стало відомо, що в столиці працює ППО. Віталій Кличко повідомив про вибухи в Голосіївському та Шевченківському районах столиці. В одному з районів Києва уламками знищеної ракети було пошкоджене авто

Вас також можуть зацікавити новини: