ДТЕК додав до графіка відключень світла у Києві адреси юридичних клієнтів

Графік відключень дозволить бізнесу планувати свою роботу та заздалегідь підготуватись до ймовірного вимкнення електроенергії.

Компанія "ДТЕК Київські електромережі" додала до графіка стабілізаційних відключень електроенергії адреси юридичних клієнтів.

Як повідомили в компанії, до графіку додали адреси клієнтів, які розташовані окремо від житлових будинків.

"Тепер власники бізнесу можуть також дізнатись про імовірні відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства. До графіка потенційних відключень ми додали майже 10 тисяч адрес юридичних клієнтів, які знаходяться в будівлях, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку і раніше не були внесені в базу стабілізаційних відключень", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що графік відключення світла дозволить спланувати роботу бізнесу та підготуватись до можливої відсутності світла.

Графік відключень світла - що передувало

Як повідомляв УНІАН, об'єднана енергосистема України зазнала масованих ракетних атак російських окупантів 10, 11, 17, 22 жовтня та 2 листопада. За експертними оцінками, наразі зруйновано або пошкоджено 40% енергетичної інфраструктури.

З 20 жовтня по всій країні почалися обмеження на постачання електричної енергії. З 07:00 до 23:00 громадян просять мінімізувати користування електроенергією.

Останнім часом графіки планових обмежень "Укренерго" застосовує у регіонах, де мережа зазнала найбільших пошкоджень, - у Києві та семи областях (Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській).

Вас також можуть зацікавити новини: