Зеленський затвердив схему ротації членів Нацкомісії до 2025 року

Першою ротація застосовується до члена комісії Олени Антонової - до 1 липня 2020 року.

Президент України Володимир Зеленський затвердив схему ротації членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) до 2025 року.

Читайте такожНКРЕКП попередньо схвалила підвищення тарифу "Укренерго" вдвічі

Відповідний указ розміщений на сайті Офісу президента.

Згідно з документом, першої ротація застосовується до члена комісії Олени Антонової - до 1 липня 2020 року.

Ще через рік - 1 липня 2021 року - ротація торкнеться Оксани Кривенко, яка раніше була головою регулятора. Член Нацкомісії Олексій Магда продовжить виконувати свої обов'язки до 1 липня 2023 року.

Члени регулятора Ольга Бабій та Дмитро Коваленко продовжать свою роботу до 1 липня 2024 року. А чинний глава НКРЕКП Валерій Тарасюк і член регулятора Руслан Кайдаш - до 1 липня 2025 року.

Як повідомляв УНІАН, раніше член конкурсної комісії по відбору кандидатів у члени НКРЕКП Світлана Голікова заявила, що регулятор з 1 липня 2020 року буде працювати в складі шести з семи осіб, оскільки конкурсна комісія не може провести відбір кандидатів на посаду члена регулятора..

Довідка УНІАН. На сьогодні НКРЕКП працює у складі: Валерій Тарасюк – голова регулятора, Руслан Кайдаш, Ольга Бабій, Олексій Магда, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко – члени регулятора.