До складу комісії увійшли п'ять осіб / фото УНІАН

Кабінет міністрів України створив конкурсну комісію з відбору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Про це написав народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі з посиланням на постанову уряду.

Читайте також"Енергоатом" підтримує намір НКРЕКП змінити правила на ринку електроенергії

Відео дня

Члени комісії, визначені Кабміном на підставі пропозицій Міненерго та Мінрегіону: Сергій Чех (колишній заступник міністра енергетики) і Юрій Андрійчук (колишній член НКРЕКП).

Члени комісії, визначені Кабміном на підставі пропозицій комітету Верховної Ради з питань енергетики та ЖКГ: Рябчин Олексій (екс-заступник глави Минэкоэнерго), Світлана Голікова (директор консалтингової компанії «Трансенергоконсалтинг»), Олег Прохоренко (колишній голова правління держкомпанії «Укргазвидобування»).

Як повідомляв УНІАН, раніше Голікова заявила, що НКРЕКП з 1 липня 2020 року буде працювати в складі шести з семи осіб, оскільки конкурсна комісія не може провести відбір кандидатів на посаду члена регулятора.

На сьогоднішній день НКРЕКП працює у складі: Валерій Тарасюк – голова регулятора, Руслан Кайдаш, Ольга Бабій, Олексій Магда, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко – члени регулятора.