Гетманцев прокоментував інформацію про дефіцит у фінансуванні військових / фото УНІАН

Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів Данило Гетманцев прокоментував інформацію щодо дефіциту бюджету Міноборони, про який раніше повідомив нардеп Олексій Гончаренко. 

Як зазначив чиновник у своєму Telegram-каналі, він взяв участь в обговоренні законопроекту про мобілізацію в оборонному комітеті парламенту в частині фінансів. За його словами, проблем з фінансуванням військових немає.

"Верховна Рада намагається знайти баланс між запитом військових і можливостями суспільства. Впевнений, знайдемо. Поки ніяких новин і висновків. Крім однієї. Ні, ніякого дефіциту у фінансуванні військових на 2024 рік (з урахуванням наявної кількості) немає. Є дефіцит в головах деяких бовдурів. Дефіцит мізків. А з виплатами військовим все ок. Було. Є. І буде", – написав Гетманцев.

Відео дня

Дефіцит бюджету Міноборони: що відомо

6 січня народний депутат Олексій Гончаренко назвав цифру дефіциту в бюджеті Міністерства оборони України. Йдеться про мільярди гривень. 

За словами Гончаренка, дефіцит бюджету оборонного відомства на 2024 рік становить 36%, або 430 млрд грн тільки за статтею видатків "грошове забезпечення".

Вас також можуть зацікавити новини: