Курс гривні до долара у "ПриватБанку" подорожчав / фото ua.depositphotos.com

Готівковий курс гривні до долара у "ПриватБанку" сьогодні, 18 серпня, подорожчав на 15 копійок - до 37,80 грн за долар. 

Курс готівкового євро у фінустанові подорожчав на 20 копійок – до 41,75 грн за євро. Продати американську валюту в банку можна за курсом 37,35 грн, євро - за курсом 40,75 грн за одиницю іноземної валюти. Курс долара на карткові розрахунки у "ПриватБанку" становить 37,45 грн, євро - 41,49 грн.

Курс під час війни

Як повідомляв УНІАН, готівковий курс гривні до долара в банківських обмінниках сьогодні, 18 серпня, послабшав на 20 копійок - до 38,10 грн за долар. Згідно з оприлюдненими даними банків, щодо євро курс гривні послабшав на 13 копійок – до 41,75 грн за євро. 

Відео дня

Згідно з прогнозом начальника департаменту казначейства "Глобус Банку" Тараса Лєсового, до кінця серпня ситуація на валютному ринку навряд чи суттєво зміниться, адже ринок перебуватиме "в передчутті" вересневої часткової лібералізації з поверненням до інфляційного таргетування та скасування фіксованого курсу валют. При цьому експерт допускає, що повернення до плаваючого курсу валют за великим рахунком базуватиметься на ринковому готівковому курсі.

Вас також можуть зацікавити новини: