24 листопада курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника - 40,50 грн/дол / фото REUTERS

Курс долара в Україні наступного тижня – з 28 листопада до 4 грудня – залишатиметься в межах поточного коридору. Підстав для якихось глобальних змін валютних трендів на цей час не спостерігаються.

Такий прогноз зробив директор департаменту казначейства акціонерного товариства "Комерційний Індустріальний банк" Герман Марченко, зазначивши, що попри чергову ракетну атаку України, валютний ринок – відносно стабільний, передає 24 канал.

"За нашими даними, протягом наступного тижня курс долара залишатиметься у межах 39,5-41 гривні за долар. Тобто глобальна зміна валютних трендів не передбачається", –  зазначив експерт.

Відео дня

Марченко додав, що з кінця жовтня в Україні спостерігається відносний баланс між попитом і пропозицією на готівкову валюту.

Курс долара в Україні: скільки коштував долар 24 листопада

Як повідомляв УНІАН, курс готівкового долара в "ПриватБанку" залишився на рівні попереднього показника – 40,00 грн/дол. Курс євро до гривні подорожчав на 10 копійок – до 40,90 грн/євро. Продати американську валюту в банку можна за курсом 39,50 грн за дол., євро - 39,90 грн за євро.

А в банківських обмінниках Києва 24 листопада курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника – 40,50 грн/дол. Щодо євро курс гривні ослаб на 17 копійок – до 41,20 грн/євро. Продати американську валюту в середньому можна за курсом 40,00 грн за дол., євро – 40,40 грн за євро.