24 листопада курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника – 40,50 грн/дол / фото REUTERS

Курс долара в Україні у грудні навряд чи сильно зміниться. На цей час різких змін по американській валюті у наступному місяці не передбачається.

Як прогнозує голов аналітичного відділу інвестиційної компанії Concorde Capital Олександр Паращій, долар у грудні буде коштувати приблизно стільки ж, як і зараз.

"Якихось серйозних факторів, які б говорили про ослаблення гривні, поки немає. Тому, я думаю, що так і буде – до 40 гривень".

На думку експерта, ситуація буде багато ц чому залежати від подій на фронті і ступеня руйнування енергетичної інфраструктури.

Курс долара в Україні: скільки коштує долар 24 листопада

Як повідомляв УНІАН, у банківських обмінниках Києва 24 листопада курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника – 40,50 грн/дол. Щодо євро курс гривні ослаб на 17 копійок – до 41,20 грн/євро. Продати американську валюту в середньому можна за курсом 40,00 грн за дол., євро – 40,40 грн за євро.

А курс готівкового долара в "ПриватБанку" залишився на рівні попереднього показника -– 40,00 грн/дол. Курс євро до гривні подорожчав на 10 копійок – до 40,90 грн/євро. Продати американську валюту в банку можна за курсом 39,50 грн за дол., євро – 39,90 грн за євро.