"Приватбанк" запустив єдиний додаток "Приват24" для фізосіб та бізнесу

Надалі планується спростити функціонал мобільного "Приват24" для підприємців.

Найбільший банк України ПриватБанк" першим в Україні запустив єдиний мобільний додаток для фізичних осіб та підприємців на базі "Приват24", повідомила прес-служба банку.

Читайте такожУ "ПриватБанку" відзвітували про відновлення роботи "Приват24"

Зазначається, що тепер підприємці, які обслуговуються в "Приватбанку", зможуть працювати з рахунками у звичному для них "Приват24" для фізичних осіб. Щоб користуватися єдиним сервісом, потрібно оновити мобільний банк до останньої версії.

"Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб та бізнесу використовують різні сервіси - так робили раніше і ми, але ще минулого року поставили за мету створити максимально простий сервіс для підприємців в "Приват24" для фізичних осіб", - цитує прес-служба керівника напряму малого і середнього бізнесу "Приватбанку" Сергія Клюєва.

За його словами, надалі планується спростити функціонал мобільного "Приват24" для підприємців, а саме зробити ще більш зручними платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою та інші сервіси, які зараз доступні в окремій системі "Приват24Бизнес".

Як повідомляв УНІАН, раніше "ПриватБанк" додав в "Приват24" новий функціонал пошуку й оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, у тому числі оформлених системою відеофіксації порушень, яка працює в Україні з 1 червня 2020 року.