В Україну під виглядом гуманітарки привезли російську чорну ікру (фото)

Чорну ікру з РФ знайшли у вантажівці на кордоні України з Польщею.

В Україну з-за кордону приїхала вантажівка з продуктами харчування, які нібито є гуманітарною допомогою, і у цій машині знайшли продукти преміум-класу, зокрема, чорну ікру російського виробництва.

Вантажівка заїхала в Україну 22 березня через пункт пропуску "Ягодин" (Волинська область), який знаходиться на кордоні з Польщею, йдеться у Telegram-каналі "кОРДон".

"…вантажним автомобілем під виглядом гуманітарної допомоги було завезено партію продуктів харчування з Німеччини та Італії. Завозило цю "гуманітарки" ГО "Сприяння розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків України", яке підконтрольне депутату Волинської обласної ради 8 скликання Кузюрі А.Г.", - йдеться в повідомленні. 

На каналі зазначається, під час огляду вантажу знайшли продукти преміум-класу, в тому числі чорну ікру та інші консерви, вироблені в Росії.

"Детальну інформацію про автомобілі, головних дійових осіб та адреси складів не публікуємо (передано до правоохоронних органів), проте вітання Волинській митниці та депутату Кузюрі А.Г. передаємо. Соромно панове!!! На війні заробляти не можна!!!" – підкреслюється у повідомленні.

Нагадаємо, війська Росії вдерлися в Україну місяць тому - рано вранці 24 лютого. Ворог спершу бомбив військові об'єкти, а потім і мирні міста, в тому числі Київ, Харків, Чернігів та Маріуполь.

Низка країн світу почали допомагати українцям - надсилали гуманітарні вантажі.

10 березня перший заступник голови Державної митної служби Олександр Щуцький сказав, що контрабанду, яку завозитимуть в Україну під виглядом гуманітарної допомоги, відразу конфісковуватимуть на потреби нашої армії.

Вас також можуть зацікавити новини: