Samsung відклала запуск складаного смартфона в Китаї / фото Sammobile

Компанія Samsung відклала запуск складаного смартфона Galaxy Fold в Китаї.

Читайте такожSamsung офіційно представив смартфон Galaxy A60

Про це повідомили відразу кілька незалежних джерел, передає itc.ua.

Відео дня

Як повідомляється, на 23 і 24 квітня Samsung планувала спеціальні заходи в Гонконгу та Шанхаї з нагоди початку продажів Galaxy Fold в Китаї. Але обидва ці заходи були скасовані і поки що нові дати не називаються. Ніяких додаткових роз'яснень і коментарів від прес-служби Samsung поки не надходило.

Що стосується причин затримки, недавній інцидент очевидно має до цього прямий стосунок, відзначає видання. Минулого тижня кілька журналістів і блогерів розповіли про поломку екранів їхніх примірників складаних смартфонів Samsung Galaxy Fold після двох днів тестування.

Через кілька годин після появи цих повідомлень Samsung зробила офіційну заяву, в якій пообіцяла ретельно вивчити смартфони, що зламалися, і донести до покупців інформацію про те, що не можна вжодному разі знімати захисний шар, який є структурною частиною дисплея.

У Samsung також розповіли, що не збираються відкладати старт продажів Galaxy Fold в США, запланований на 26 квітня. Нагадаємо, на ринку США Samsung Galaxy Fold коштуватиме від $1980.