HTC вирішила взяти ринок смартфонів якщо не якістю, то кількістю / фото itc.ua

Нещодавно стало відомо, що HTC вирішила відродити серію бюджетних смартфонів Wildfire. Тоді мова йшла про чотири моделі оновленої лінійки: Wildfire, Wildfire E, Wildfire E Plus та Wildfire E1 на SoC MediaTek і Spreadtrum. Але ось зараз з'явилися дані про ще одну п'яту модель - Wildfire X.

Читайте такожSamsung наступного тижня покаже оновлений бюджетний смартфон

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Модель Wildfire X розташується сходинкою нижче Wildfire. Її апаратним базисом виступить SoC MediaTek Helio P22, а обсяг оперативної пам'яті становитиме 3 ГБ. Також відомо про екран роздільною здатністю HD+ (720х1520 пікселів) і ОС Android Pie", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що інших подробиць наразі немає. Але поява цієї моделі в базі Google Play Console явно вказує, що незабаром вона почне турне по базах сертифікаційних відомств різних країн, а потім разом з іншими дебютує офіційно.

"Здавалося б, компанія HTC, яка так довго опиралася випуску бюджетних смартфонів, нарешті вирішила змінити свою стратегію на ринку смартфонів. Ось тільки поки що тактика, яку обрав колись легендарний бренд, м'яко кажучи, викликає подив. Навіщо робити стільки бюджетних моделей, які практично не відрізняються між собою. До того ж, нам ще належить дізнатися цінову політику. Прикладів того, що бюджетні характеристики далеко не завжди = адекватній низькій ціні - повно. Взяти хоча б представлений вчора Moto E6, який оцінено у 150 доларів, а за характеристиками він рівноцінний Redmi 7a за 80 доларів. До того ж, HTC ніколи не славилася хорошою ціновою політикою. Поки що схоже, що HTC вирішила взяти якщо не якістю, то кількістю. За нинішніх умов високої конкуренції такий підхід явно помилковий", - підкреслює видання.

фото 91mobiles