Презентація iPhone 11 Pro / REUTERS

Компанія Apple презентувала нові iPhone 11 Pro і 11 Pro Max з потрійною камерою.

Текстова онлайн-трансляція заходу велася на сайті УНІАН.

Смартфони iPhone 11 Pro і 11 Pro Max отримали екрани з діагоналлю 5,8 та 6,5 дюймів з вирізом під фронтальну камеру. Корпус виконаний зі скла й сталі. Має нове олеофобне покриття.

Смартфон отримав покращений дисплей, який назвали Super Retina XDR, а також процесор A13 Bionic. Екран телефону на 15 відсотків енергоефективніший, ніж у минулого покоління і має яскравість до 1200 ніт.

Читайте такожApple представила нові iPad (фото)

Основна камера складається з трьох модулів: основного з широким кутом огляду, надширококутний як у iPhone 11 і зум-об'єктив із трикратним модулем. Всі три камери можуть записувати відео в дозволі 4К.

Нова технологія Deep Fusion дозволяє робити відразу 9 фото, і з допомогою штучного інтелекту вибирає і об'єднує кращі пікселі для отримання широкого динамічного діапазону.

Також є можливість одночасно отримувати зображення зі всіх камер, включаючи фронтальну, і працювати з відео прямо під час зйомки.

За словами виробника, iPhone 11 Pro працює на чотири години довше за Xs, а 11 Pro Max - на п'ять годин довше за Xs Max. У комплекті зі смартфоном буде поставлятися блок живлення на 18 ватт, як у iPad Pro.

Смартфон вийде в темно-зеленому, білому, чорному і золотому кольорах.

Продаж нових iPhone стартує 20 вересня. Ціна на iPhone 11 Pro стартує з $1000; на iPhone 11 Pro Max - $1100.

Відео: Apple