Презентація Apple відбудеться 10 вересня / фото apple.com

Менш як годину залишилося до початку грандіозної презентації Apple, на якій представлять найдовгоочікуванішу новинку компанії - iPhone 11.

Презентація Apple: онлайн-трансляція

В цьому році трансляція заходу буде вестися на офіційному каналі Apple в Youtube, який, як відомо, належить Google. Раніше офіційна трансляція презентації Apple велася тільки на сайті компанії.

Сам івент пройде в Театрі Стіва Джобса в Купертіно (штат Каліфорнія, США). Захід розпочнеться о 20.00 за київським часом.

Презентація Apple: що покажуть 10 вересня

Як завжди, найбільше фанати компанії чекають нові iPhone. Згідно з інсайдерами, в цьому році, як і в минулому, Apple представить одразу три нові моделі: iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Також разом з новими смартфонами мають представити оновлення операційної системи - iOS 13.

За деякими даними, також на презентації можуть показати MacBook Pro з діагоналлю 16 дюймів і нове покоління навушників AirPods.

Також нещодавно стало відомо про абсолютно новий гаджет від Apple - блютуз-мітку Apple Tag. Це невеликий пристрій розміром приблизно 5 на 5 сантиметрів, який зв'язується з телефоном по Bluetooth і допомагає знайти речі - наприклад гаманець або ключі - за допомогою звукового сигналу.

Напевно, Apple готує для нас ще кілька сюрпризів. Яких саме - дізнаємося вже зовсім скоро. Слідкуйте за онлайн-трансляцією заходу на УНІАН.