Ілюстрація REUTERS

Компанія Xiaomi продовжує готуватися до великого заходу 24 вересня. Як це вже стало традицією, основну інформацію про свої головні новинки китайський виробник розкриває заздалегідь в численних тизерах.

Читайте такожXiaomi представила найшвидшу бездротову зарядку (фото)

Так відбувається і зараз. На заході очікується анонс смартфонів Mi 9 Pro 5G і Mi Mix Alpha, раніше відомому за чутками як Mi Mix 4. Xiaomi вже опублікувала в китайській соціальній мережі постер, на якому Mi 9 Pro 5G видно у гарному якості, пише ixbt.com.

Відео дня

Правда, тільки з задньої сторони. Смартфон продемонстрований в білому варіанті корпусу з переливчастою фактурою. Підпис свідчить, що це саме Mi 9 Pro 5G.

фото Xiaomi

Також виробник підкреслює, що назва дуже підходить до смартфона і що він отримає «системне покращення всіх аспектів», а не тільки підтримку 5G.

Компанія не дуже багато розсекретила даними постером, оскільки дизайн збігається зі  звичайним Mi 9, що дебютував на початку року, а зміни у нього відбулися, швидше, внутрішні, а не зовнішні.

Йому приписують такі поліпшення, як MIUI 11, швидка бездротова зарядка потужністю 30 Вт, оптична стабілізація камери, екран 2К, акумулятор ємністю 4000 мА·год