фото Sharp

Компанія Sharp представила смартфон Aquos Zero 2 з екраном, кадрова частота якого становить 240 Гц. Зараз максимальне значення кадрової частоти в смартфонах — 120 Гц.

Читайте такожXiaomi Mi Mix Alpha: представлено перший у світі смартфон з 108 Мп камерою і екраном на 180% площі (фото, відео)

Правда, варто відзначити, що цей момент на офіційному сайті компанії описаний якось дивно, але переклад з японської не дозволяє розібратися в деталях. Так що, можливо, з цими самими 240 Гц є якісь нюанси, пише ixbt.com.

Відео дня

В цілому Aquos Zero 2 — повноцінний флагман. Він отримав екран OLED діагоналлю 6,4 дюйма з роздільною здатністю Full HD+, SoC Snapdragon 855, 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам'яті. Основна камера представлена датчиками роздільною здатністю 12 і 2 Мп, фронтальна — 8 Мп.

фото Sharp

Також варто відзначити наявність NFC, захист від води та пилу (IP68) і габарити 158 х 74 х 8,8 мм за маси 143 грами, що для такого великого пристрою є неймовірним результатом. Правда, частково це зумовлено дуже скромним акумулятором ємність всього 3130 мА·год

Ще одна важлива особливість — ОС Android 10 з коробки. Тобто саме Aquos Zero 2 став першим з представлених смартфонів з новою версією ОС з коробки, а OnePlus 7T буде вже другим. Щоправда, незрозуміло, який з них раніше надійде в продаж.

Нагадаємо, смартфони Sharp були першими з 120-герцовими екранами.