фото MEIZU

Після деякої перерви компанія Meizu представила в Україні парочку нових смартфонів, які будуть офіційно продаватися в нашій країні. Новинки орієнтовані на різні групи користувачів.

Читайте такожЯк виглядатиме iPhone SE 2: з'єднання явилися нові рендери

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

Модель MEIZU Note9 призначена для використання любителями мобільної фотографії. Пристрій оснащений подвійною камерою на задній панелі. Головний модуль виконаний на базі 48-мегапіксельного сенсора матриці й об'єктива з діафрагмою f/1.7. Допоміжний 5-мегапіксельний сенсор призначений для розмиття фону на знімках. Фронтальна камера отримала 20-мегапіксельний сенсор і об'єктив з діафрагмою f/2.0. Смартфон MEIZU Note9 містить дисплей діагоналлю 6,2 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ 2244х1080 точок і невеликим краплевидним вирізом під фронтальну камеру.

Модель MEIZU M10 орієнтована на молодіжну аудиторію / фото MEIZU

Апарат несе на борту 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 675 з GPU Adreno 612 (частота 2 ГГц) і 4 ГБ оперативної пам'яті. На вибір користувачів пропонуються конфігурації з 64 або 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Ємність комплектного акумулятора становить 4000 мА-год. Підтримується швидка зарядка mCharge з передачею 18 Вт енергії. У пристрої доступні модулі бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac і Bluetooth v5.0+BLE та інше. Працює новинка під управлінням операційної системи Android 9, поверх якої встановлена оболонка Flyme7. У продажу пристрій доступний в чорному кольорі корпусу. Рекомендована ціна MEIZU Note9 – від 5299 гривень.

фото MEIZU

Водночас модель MEIZU M10 орієнтована на молодіжну аудиторію. Ця новинка оснащена 6,5-дюймовим екраном зі співвідношенням сторін 19.5:9 і роздільною здатністю HD+. Дисплей покритий захисним склом з ефектом 2.5 D. Пристрій містить 8-ядерний процесор MediaTek Helio P25 з частотою 2,5 ГГц і GPU Mali-T880. В даному випадку теж пропонуються дві модифікації, а ємність вбудованого сховища є однаковою і становить 32 ГБ, а відмінності проявляються в обсязі оперативної пам'яті – пропонуються конфігурації з 2 або 3 ГБ ОЗУ. Підтримується можливість установки карт пам'яті ємністю до 128 ГБ.

фото MEIZU

В MEIZU M10 пропонується потрійна камера. Головний 13-мегапіксельний модуль доповнено двома 2-мегапіксельними модулями. Фронтальна камера – 8-мегапіксельна. Ємність батареї становить 4000 мА-год. Також повідомляється про наявність 2-диапазонного модуля Wi-Fi, модулів Bluetooth і GPS. Працює MEIZU M10 під управлінням чистої операційної системи Android 9. Пристрій доступний в продажу з 11 жовтня по 3999 гривень. Новинка буде пропонується в декількох кольорах корпусу: чорною, синьою і червоною.