У мережу просочився рендер Meizu 16s Pro / фото gizmochina.com

Компанія Meizu направила в китайські сертифікаційні органи два нових смартфони. Вони отримали модельні номери M973Q і M928Q. Судячи з наявної інформації, версія M973Q є покращеною модифікацією пристрою Meizu 16s. Вона надійде на ринок під назвою Meizu 16s Pro.

Читайте такожSamsung представила нові флагманські смартфони Galaxy Note 10 і Note 10+ (відео, фоторепортаж)

Крім того, в мережу просочився рендер Meizu 16s Pro, що розкриває дизайн новинки, пише itc.ua. Якщо вірити цьому зображенню, то даний апарат оснащений зігнутим дисплеєм без вирізу у верхній частині. При цьому бічні рамки дуже маленькі. Нижня і верхня рамки теж невеликі, навіть з урахуванням наявності фронтальної камери у верхній частині корпусу. Сканер відбитків пальців розташований під дисплеєм. На задній панелі розмістився потрійний модуль камери, він має вертикальну орієнтацію. Під модулем камери розмістився кільцеподібний спалах

Відео дня

З інших джерел вдалося дізнатися, що смартфон Meizu 16s Pro підтримує швидку зарядку з передачею 24 Вт енергії. Крім того, були розкриті деякі характеристики камери. Головний модуль камери виконаний на базі 48-мегапіксельного сенсора Sony IMX586. Додатково повідомлялося про наявність 20-мегапіксельного модуля з телефото об'єктивом.

Поки що немає інформації про терміни офіційної презентації та орієнтовної ціни смартфона Meizu 16s Pro. З огляду на пройдену сертифікацію, швидше за все, продажі почнуться вже незабаром.