Смартфон Vivo Nex 3 виходить в Україні / фото Vivo

Китайська компанія Vivo, що входить разом з Oppo в концерн BBK, оголосила про початок продажів в Україні флагманського смартфона Vivo Nex 3, представленого в Китаї минулого місяця.

Читайте такожКитайська Vivo представила свій перший смартфон з підтримкою 5G

Головною особливістю цієї моделі є дисплей Waterfall FullView, досить сильно заходить на бічні рамки. Власне, саме Vivo Nex 3 є першим в світі смартфоном з екраном-водоспадом, пише itc.ua.

Відео дня

З 25 жовтня в Україні відкрили передзамовлення на Vivo Nex 3 за спеціальною зниженою ціною 17 999 грн у версії з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ швидкої флеш-пам'яті UFS 3.0. Це наймолодша модель без підтримки стільникових мереж п'ятого покоління 5G, на міжнародному ринку вона оцінена в $ 705.

За такою ціною смартфон можна замовити до 7 листопада, коли стартують фактичні продажу. Після цього смартфон буде пропонуватися за звичайною ціною, яка на 2000 грн вище - 19 999 грн. Крім того, покупці, що оформили попереднє замовлення, окрім знижки отримують ще промокод на ігрову екіпіровку в PlayerUnknown's Battlegrounds.

Vivo Nex 3 оснащений екраном POLED діагоналлю 6,89 дюйма роздільною здатністю Full HD +, який займає 99,6% передньої панелі, SoC Qualcomm Snapdragon 855+, потрійний основною камерою з сенсорами дозволом 64 Мп і 13 Мп (додаткові модулі - «шірік» і « телевик »), висувною фронтальною камерою на 16 Мп, модулем NFС, аудіочіпом AK4377A і акумулятором ємністю 4500 мА · год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт.

Працює новинка під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie.