lifecell запускає eSIM замість звичайних sim-карт / фото УНІАН

Мобільний оператор lifecell запускає в експлуатацію eSIM замість звичайних фізичних sim-карт, повідомила прес-служба оператора.

Читайте такожАзербайджанська Bakcell купує Vodafone Ukraine: стали відомі умови угоди

«Інноваційність цієї технології полягає в тому, що використовуючи eSIM, не потрібна традиційна фізична SIM-картка для користування зв’язком, що вставляється у слот мобільного телефону. Тепер роль фізичної SIM-картки виконує чіп, вже інстальований виробником смартфону, планшету чи іншого гаджету, на який достатньо завантажити профайл номеру», - повідомили в lifecell.

Відео дня

У компанії відзначили, що eSIM - це важливий еволюційний крок у розвитку телеком-галузі, оскільки в майбутньому eSIM повністю замінять фізичні SIM-карти, оскільки вони більш надійні і зручні.

«Відсьогодні lifecell пропонує своїм абонентам це інноваційне рішення, яке в першу чергу зацікавить власників останніх моделей смартфонів і планшетів Apple, а також флагманських моделей смартфонів Google Pixel», - цитує прес-служба директора з маркетингу lifecell Дмитра Дзябуру.

Повідомляється також, що завдяки eSIM-модулю можна придбати і налаштувати використання кількох номерів в одному телефоні.

Крім того, абонент може самостійно обирати в меню пристрою, а номер робити активним.

У lifecell додали, що для користування потрібним номером тепер треба буде лише обрати потрібний режим, а навіть якщо вже використовується фізична SIM-карта в слоті смартфона, абонент за допомогою eSIM може активувати додаткові номери.

Відзначається також, що для установки і активації eSIM потрібно мати інтернет-з'єднання на пристрої, що підключається.

Як повідомляв УНІАН, український оператор мобільного зв'язку lifecell запускає послугу Mobile ID для корпоративних клієнтів, яка дозволить істотно розширити спектр сервісів, якими зможуть скористатися абоненти lifecell за допомогою мобільного телефону.

Довідка УНІАН. lifecell - український діджитал-оператор, що надає послуги зв'язку і мобільного інтернету. 100% акцій оператора належить Turkcell - турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг.