Samsung Galaxy Fold 2 вперше помічений на офіційному сайті / фото Samsung

Смартфон Samsung Galaxy Fold з розкладним гнучким екраном, який ось-ось почне продаватися в Україні, вперше дебютував в листопаді минулого року в рамках конференції для розробників SDC 2018, потім в лютому на презентації Galaxy S10 відбувся його повноцінний дебют, але в підсумку інженерам довелося вносити покращення в початкову конструкцію і до полиць магазинів пристрій дістався лише у вересні.

Читайте також: Щось пішло не так: Samsung оновленням зламала сканер відбитків пальців у своєму бестселері

Зараз все вказує на те, що Galaxy Fold, незважаючи на високу ціну, користується величезним попитом, пише itc.ua. В Samsung же, розраховуючи наступного року збільшити продажі гручких смартфонів більш ніж на порядок, до 5-6 мільйонів одиниць, зараз щосили трудяться над наступним гнучким смартфоном, який на відміну від оригінального Fold буде розкладачкою, якMotorola Razr 2019, який дебютував минулого тижня.

Відео дня

На недавньому заході SDC19 Samsung дражнила громадськість рендерами потенційного Galaxy Fold 2, схожого на складений навпіл Galaxy Note10. Днями ж на регіональному африканському сайті з'явилася сторінка Samsung підтримки невідомого смартфона з модельним номером SM-F700F, під яким ховається розкладачка Galaxy Fold 2 з гнучким вертикальним екраном. Відразу потрібно зазначити, що через якийсь час після публікації сторінка була вилучена, але інформація, як правило, розлетілася мережею.

false

Оскільки ця сторінка підтримки, то подробиць про технічні характеристики немає. Але сам факт появи пристрою явно вказує на його швидкий анонс і нові подробиці не змусять себе довго чекати. Також це підтверджує попередні чутки, що Galaxy Fold 2 виявиться доступнішим за оригінальний Galaxy Fold. Власне, незабаром після витоку інсайдери підтвердили, що Galaxy Fold 2 буде продаватися в багатьох регіонах, включаючи Індію, США, Корею, Китай та Європу. Також вони підтвердили попередні дані про більш компактний основний екран — 6,7 дюйма по діагоналі проти 7,3 дюйма у оригінального Fold, додавши, що паралельно ведеться розробка більших складаних моделей діагоналлю 8 і 13 дюймів.

Якщо проводити паралелі з Galaxy Fold, цілком логічно очікувати повноцінний анонс розкладачки Galaxy Fold 2 на майбутній презентації Galaxy S11 в лютому.