Ілюстрація REUTERS

Apple випустила iOS 13.2.3, що знімає безліч дивних помилок, які з'явилися разом з релізом iOS 13. Зокрема, останнє оновлення включає в себе виправлення функції системного пошуку Spotlight, яка виявилася недоступною деяким користувачам. Тепер пошук повинен коректно працювати в додатках «Пошта», «Файли» і «Замітки».

Читайте такожКитайці обманювали Apple, обмінюючи підроблені iPhone та iPad на нові

Якщо ви помітили помилку у iOS 13.2.2 або більш ранній версії системи, яка перешкоджала завантаженню додатками контенту у фоновому режимі, то вона теж була виправлена в поточному апдейті, пише itc.ua.

Відео дня

Усунена і помилка, через яку спостерігалися проблеми з отриманням нових листів у програмі «Пошта» або цитуванням оригінального повідомлення в облікових записах Exchange. Ще одне виправлення пов'язано з тим, що в програмі «Повідомлення» не відображалися належним чином фотографії, посилання та інші вкладення.

iOS 13.2.3 є другим проміжним оновленням перед випуском версії iOS 13.3, яку компанія вже тестує. Майбутня збірка, крім виправлень, буде включати покращену підтримку FIDO2-сумісних ключів безпеки і деякі косметичні зміни.