Ілюстрація REUTERS

На початку місяця Apple випустила оновлення iOS 13.1.2 (третє за тиждень), яке повинно було виправити ряд помилок, але принесло замість цього черговий головний біль користувачам.

Читайте такожЯк виглядатиме iPhone SE 2: з'єднання явилися нові рендери

Як пише Zdnet, після установки оновлення iOS 13.1.2 деякі користувачі зіткнулися з низкою проблем. Багато користувачів, які встановили оновлення, скаржаться на прискорений розряд акумулятора і проблеми, пов'язані з головною функцією — дзвінками.

Відео дня

Користувачі скаржаться на скидання дзвінків приблизно через хвилину після початку розмови, не відображення викликів на екрані та відключення розмовного динаміка і мікрофона прямо під час дзвінка. На офіційному форумі Apple відкрито кілька тем з обговоренням цих проблеми з десятками скарг. Також скарги на ці проблеми зустрічаються в соцмережах, так що випадки не поодинокі, передає itc.ua.

Офіційної реакції поки немає. Але деяким проблему з дзвінками допомогло вирішити скидання налаштувань смартфона («Налаштування» > «Стандартні» > «Перевстановлення» > «Скинути налаштування мережі»). Судячи з усього, помилка, що викликає різного роду проблеми з дзвінками, присутня і в бета-версії iOS 13.2. Цікаво, чи потрапить вона в стабільну версію апдейта.

Вчора вийшло оновлення iOS 13.1.3 з виправленням ряду помилок, але серед інших змін вирішення описаних проблем у ньому відсутні, якщо не вважати виправлення помилки, через яку під час вхідних дзвінків може бути відсутня вібрація або рінгтон.