Motorola RAZR 2019 затримається через високий попит / фото The Verge

Вийти вчасно на ринок поки не вдавалося жодному смартфону з гнучким екраном: і Samsung Galaxy Fold, і Huawei Mate X пристойно затрималися (приблизно на півроку) щодо первинних планів.

Читайте такожЗ'єднання явилися живі фото нового смартфона Samsung з гнучким екраном

І ось зараз стало відомо, що така ж доля спіткала відроджену розкладачку Motorola RAZR 2019, яка була представлена місяць тому.

Відео дня

У разі Motorola RAZR 2019 причина перенесення старту продажів інша — бажаючих придбати новинку, незважаючи на дуже немаленьку ціну в $1500, виявилося занадто багато. Попит перевершив всі очікування виробника, якому тепер потрібно трохи додаткового часу, щоб виготовити більше пристроїв, пише itc.ua.

«Після дебюту в листопаді навколо нового Motorola RAZR виник безпрецедентний ажіотаж та інтерес з боку споживачів. Попит виявився дуже великий і швидко перевершив прогнозовані обсяги поставок.

Motorola вирішила скоригувати передпродажну підготовку і терміни запуску RAZR, щоб задовольнити споживчий попит. Ми працюємо над визначенням відповідної кількості і нових термінів, щоб більше споживачів змогли отримати RAZR на старті продажів.

Ми не очікуємо істотного зсуву щодо початкових термінів початку продаж», - йдеться в заяві Motorola.

Гарна новина полягає в тому, що RAZR 2019 затримається не так сильно, як Galaxy Fold і Mate X. Принаймні, так видається зараз. Погана новина в тому, що Motorola поки не називає конкретних дат.

Перенесення термінів початку продажів офіційно підтверджене тільки для США, де новинка буде ексклюзивом мобільного оператора Verizon. Там попередні замовлення на RAZR 2019 повинні були стартувати 26 грудня, а фактичні продажі початися через два тижні — 9 січня. Однак з високою часткою ймовірності затримається RAZR 2019 і в Європі.