Ілюстрація REUTERS

Фотографії нових флагманських смартфонів Samsung Galaxy S20 завчасно з'явилися на сайті корейської компанії.

Читайте такожНазвано перевагу нового флагмана Samsung над iPhone 11 Pro Max

На злиті випадково зображення девайсів звернуло увагу німецьке видання WinFuture.

Відео дня

Журналісти помітили, що Samsung злила в мережу дизайн своїх флагманів приблизно за тиждень до релізу. Присвячені смартфонам сторінки були виявлені на сайті однієї з європейських філій корпорації і видалені, як тільки про їх появу розповіли в соцмережах, пише lenta.ru.

Разом з тим Samsung розкрила декілька аксесуарів для нових смартфонів, включаючи чохол з вбудованими світлодіодами. Судячи із зображень, флагманський апарат корейського виробника отримає екран з тонкими рамками і фронтальну камеру, розташовану в круглому отворі, який знаходиться всередині дисплея. На задній панелі девайса буде знаходитися потрійна камера зі спалахом, вписана в прямокутний блок.

Сторінки, що з'явилися на сайті компанії, також підтвердили назву нової лінійки смартфонів Galaxy S20, а не S11, як передбачалося раніше. Видання зазначає, що так буде називатися базовий флагман нової лінійки девайсів, інші модифікації можуть отримати приставки Plus або Ultra.

На початку лютого в мережі опублікували відео з нібито новим складним смартфоном Samsung Galaxy Z Flip. Реліз нового покоління флагманської лінійки смартфонів корейської компанії запланований на 11 лютого. Крім Galaxy Z Flip Samsung повинна показати на заході пристрої Galaxy S20, Galaxy S20 Plus і Galaxy S20 Ultra.