Galaxy Z Flip отримає дисплей Super AMOLED з діагоналлю 6,7 дюйма / фото itc.ua

Розкладачка Samsung Galaxy Z Flip з гнучким екраном буде представлена 11 лютого на заході Galaxy Unpacked 2020 разом з основною флагманською серією Galaxy S20. Вже відома велика частина технічних характеристик, а сам пристрій бачили на величезній кількості зображень і живих фотографій.

Читайте такожНовий флагман Samsung отримає Super ISO - ЗМІ

Тепер з'явилося відео, яке демонструє майбутню розкладачку Samsung Galaxy Z Flip у всій красі. Ролик опублікував відомий інсайдер і дизайнер Бен Гескін. До того ж, воно в точності узгоджується з попередніми витоками, не залишаючи жодних сумнівів щодо дизайну, пише itc.ua.

Відео дня

Ролик дозволяє повноцінно розглянути смартфон на весь зріст і окремі деталі. Зокрема, крупним планом видно невеликий (дюймовий) монохромний дисплей на зовнішній частині корпусу, де буде відображатися швидкість зарядки, заряд акумулятора та інша інформація.

Крім того, на відео показаний процес розкриття та закриття смартфона. На жаль, підтвердити або спростувати попередні дані про помітну складку в місці згину це відео не дозволяє.

Ролик вже переглянули понад 3 млн разів, що ще раз підтверджує високий інтерес до розкладачки та саме такого форм-фактору телефонів, що згинаються.

Galaxy Z Flip отримає дисплей Super AMOLED з діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю 2636х1080 пікселів, однокристальну систему Snapdragon 855+, 8 ГБ ОЗП і 256 ГБ флеш-пам'яті UFS 3.0, акумулятор ємністю 3300 мА·год з підтримкою 15-ватної зарядки і камери роздільною здатністю 12 і 12 Мп. Габарити в розкладеному стані -167,9х73,6х6,9-7,2 мм, в складеному — 87,4х73,6х15,4-17,3 мм, маса — 183 грамів.

Смартфон Galaxy Z Flip буде запропонований в різних кольорах корпусу, а ось його ціна, всупереч початковим чуткам, буде досить високою. За уточненими даними, в Європі за Galaxy Z Flip проситимуть від 1599 євро.