фото Samsung

Разом з новими смартфонами Galaxy S20 та Galaxy Z Flip компанія Samsung анонсувала і бездротові навушники Galaxy Buds Plus.

Читайте такожApple випустить ще одні навушники та бездротову зарядку - прогноз

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Дизайн новинки не зазнав кардинальних змін у порівнянні з пристроєм попереднього покоління, однак нова модель може похвалитися низкою покращень". - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Plus отримали по два динаміки (для низьких і високих частот), що має покращити якість передачі звуку. Разом з тим, у кожному навушнику тепер використовується за три мікрофони, це покликано підвищити якість захоплення голосу під час телефонних розмов. Однак у новинці не реалізована функція активного шумозаглушення. Прите є функція швидкого запуску Spotify на смартфоні без вилучення смартфона. Для цього потрібно натиснути та утримувати лівий навушник.

фото Samsung

"Ще одним істотним покращенням стала збільшена автономність. Бездротові навушники другого покоління можуть працювати без підзарядки до 11 годин у режимі прослуховування музики. Зарядний чохол дозволяє збільшити автономність до 22 годин. Завдяки підтримці швидкої зарядки лише за 3 хвилини навушники можна зарядити для цілої години прослуховування музики", - підкреслює видання.

фото Samsung

Бездротові навушники Galaxy Buds Plus надійдуть у продаж з 14 лютого за ціною 149 доларів. Споживачам будуть доступні білий, чорний і блакитний варіанти колірного виконання корпусу.