Ілюстрація REUTERS

Джерела з ланцюжка поставок стверджують, що компанія Apple не відмовиться від проведення традиційної весняної конференції, на якій будуть показані нові апаратні рішення.

Читайте такожApple може оснастити майбутні iPhone власною 5G-антеною - ЗМІ

Раніше Apple опублікувала заяву, в якій йшлося, що через спалах коронавірусу в Китаї очікується скорочення міжнародних поставок iPhone, а також погіршення фінансових показників в березні. Втім аналітики вважають, що відновлення відбудеться вже в квітні цього року, коли ситуація з коронавірусом буде більш-менш врегульована.

Відео дня

Обізнані інформатори повідомляють, що на весняній прес-конференції буде показаний не тільки iPhone SE 2 або iPhone 9. Крім того, очікується демонстрація нового планшета iPad Pro і 13-дюймового ноутбука MacBook Pro, пише ixbt.com.

Давно подейкують, що в першій половині цього року вийде істотно оновлений iPad Pro з основною камерою, яка включатиме три датчики зображення, як у нових смартфонів iPhone.

За новими даними, весняна прес-конференція Apple може відбутися 31 березня, а у продаж новинки надійдуть вже 3 квітня 2020.