Ілюстрація \ REUTERS

Поставки iPhone по всьому світу будуть тимчасово обмежені на тлі спалаху коронавіруса.

Читайте такожApple може оснастити майбутні iPhone власною 5G-антеною - ЗМІ

Про це оголосили в компанії Apple. Хоча партнери Apple з виробництва iPhone знаходяться за межами провінції Хубей (центр спалаху захворювання) і знову повернулися до роботи, виробництво зростає повільніше, ніж очікували в Apple, передає kommersant.

Відео дня

Ситуація з коронавірусом позначилася на попиті на продукцію Apple в Китаї. Всі її магазини в Китаї та багато магазинів-партнерів були закриті. Ті, що не припинили діяльність, працюють у скороченому режимі з дуже низьким трафіком покупців.

В Apple впевнені, що ситуація, яка склалася, має тимчасовий характер. Однак компанія не очікує виконання прогнозу за доходами, який був представлений для березневого кварталу.

Спалах коронавіруса в Китаї і пов'язане з цим закриття заводів і магазинів у регіонах, охоплених епідемією, вплине більш ніж на 5 млн компаній по всьому світу - до такого висновку дійшли аналітики дослідницької компанії Dun & Bradstreet. Експерти відзначають, що поки складно судити про реальний вплив коронавіруса на світові бізнес і економіку.