Ілюстрація REUTERS

Південнокорейська фабрика Samsung, на якій збирається новенький хіт продажів Samsung Galaxy Z Flip, закрита через те, що у працівника була діагностована нова вірусна інфекція.

Читайте такожApple вводити обмеження на поставки iPhone через коронавірус

Південнокорейські ЗМІ повідомляють, що завод припинить роботу з 24 лютого. У прес-релізі Samsung йдеться, що співробітники, які контактували із зараженим, поміщені в карантин.

Відео дня

Завод в Гумі, Південна Корея, в основному займається виробництвом телефонів Samsung зі складними екранами, тобто Samsung Galaxy Z Flip і Galaxy Fold, пише ixbt.com.

В цілому закриття цього заводу не сильно вдарить по продажах Samsung, оскільки більшість смартфонів компанії збирається на інших заводах, однак це засмутить потенційних покупців Samsung Galaxy Z Flip, яким доведеться довше чекати на появу нової партії на ринку.

Спалах коронавірусу в китайському місті Ухань продовжує впливати на різні компанії. Нагадаємо, через це була скасована найбільша мобільна виставка Mobile World Congress, багато компаній скасували заплановані прес-конференції.

Китайські заводи з виробництва смартфонів й іншої електроніки працюють з відставанням від графіка, через що прогнозується зниження поставок телефонів в першому кварталі цього року.