Huawei P40 оснастять потрійний основною камерою Leica Ultra Vision на 50 Мп, 16 Мп і 8 Мп / фото Huawei

26 березня Huawei проведе онлайн-презентацію флагманських смартфонів Huawei P40 та P40 Pro, зображення яких разом з характеристиками вже з'явилися в інтернеті.

Читайте такожРинок смартфонів показавши рекордне падіння через коронавірус

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Обидва пристрої будуть побудовані на мобільній платформі Kirin 990 5G, отримають подвійну фронтальну камеру, яка включає 32-мегапіксельний датчик та ToF, а також екранний сканер відбитків пальців. Однаковим буде і дизайн новинок, щоправда, в Pro-версії, на відміну від звичайної, екран загнутий зі всіх сторін", - йдеться в повідомленні.

Згідно з витоком, Huawei P40 оснастять 6,1-дюймовим дисплеєм, потрійний основною камерою Leica Ultra Vision з датчиками на 50 Мп, 16 Мп і 8 Мп з підтримкою з 30-кратного цифрового зуму і XD Fusion Engine для покращеної обробки зображень. Місткість акумулятора становитиме 3800 мА-год.

"Що стосується Huawei P40 Pro, його специфікації включають 6,58-дюймовий дисплей, основну камеру з датчиками на 50 Мп, 40 Мп, 12 Мп + ToF з 50-кратним цифровим зумом і збільшену до 4200 мА·год батарею з підтримкою швидкої провідної зарядки на 40 Вт і бездротовою зарядкою на 27 Вт", - підкреслює видання.

Подібно до інших смартфонів Huawei, випущених за останні кілька місяців, майбутні новинки будуть запущені без додатків і сервісів Google. Huawei P40 і Huawei P40 Pro, найімовірніше, будуть поставлятися з фірмовими сервісами Huawei Mobile Services і магазином додатків AppGallery.