Samsung безкоштовно додала першої моделі Galaxy Fold функції Galaxy Z Fold 2 / REUTERS

Власникам торішнього складного смартфона Samsung Galaxy Fold стала доступна одна з найцікавіших функцій моделі Galaxy Z Fold 2.

Читайте такожДо мережі витекли характеристики нового флагмана Samsung Galaxy S21 Ultra

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Мова йде про можливість використовувати Фронтальний дисплей смартфона в якості видошукача для головної камери на задній панелі. Коли смартфон розкритий, це дозволяє краще компонувати кадр при зйомці автопортретів на основну камеру. Ця функція (і ряд інших, спочатку реалізованих в Galaxy Z Fold 2) стала доступна користувачам Galaxy Fold разом з виходом оновлення прошивки мобільного пристрою", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що крім цього поліпшення при зйомці автопортретів, оновлення також принесло на Galaxy Fold підтримку режиму Capture View Mode. Він дозволяє кадрувати фотографію на одній половині головного екрану і переглядати до п'яти останніх фотографій або відео на іншій половині. Режим Pro Video впроваджує можливість зйомки відео зі співвідношенням сторін 21: 9 і частотою 24 кадри в секунду.

"Оригінальний Galaxy Fold також отримав кілька функцій Samsung Galaxy Z Fold 2, призначених для підвищення продуктивності. Наприклад, App Pair дозволяє встановити ярлик для запуску до трьох додатків одночасно в бажаному макеті з розділеним екраном. Це означає, що якщо користувач хоче, щоб додаток Twitter було відкрито на одній половині екрана, а YouTube - на іншій, то він може створити ярлик, щоб запускати ці програми разом і налаштовувати їх так, як подобається. Тепер також можна розташувати вікна з розділеним екраном по горизонталі", - підкреслює видання.

Дане оновлення з новими функціями для Samsung Galaxy Fold вже почало поширюватися серед користувачів, але терміни його фактичної доступності "можуть відрізнятися в залежності від оператора або ринку".