Ілюстрація REUTERS

Samsung опублікувала перший рекламний ролик Galaxy Note20, анонсує дату прем'єри нової лінійки флагманських смартфонів.

Читайте такожSamsung представив в Україні новий смартфон з 48-мегапіксельною камерою

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Наступна велика презентація Galaxy Unpacked відбудеться 5 серпня - цю саму дату називали інсайдери місяць тому", - йдеться в повідомленні.

Тизер підтверджує новий колір Mystic Bronze, про який ми дізналися ще минулого тижня, коли старша модель Galaxy Note20 Ultra раніше часу з'явилася на офіційному сайті.

фото jimmyIsPromo

"Крім того, буквально вчора користувач Twitter jimmyIsPromo опублікував парочку фото Samsung Galaxy Note20 Ultra, не залишають жодних сумнівів щодо фінального дизайну. Новий Galaxy Note20 зберіг загальні форми та пропорції Galaxy Note10, проте дизайн блоку основної камери повторює такий у Galaxy S20 - модулі укладені у великий прямокутний блок в лівому верхньому кутку задньої панелі. Спереду пристрій виглядає практично ідентично Galaxy Note10 Plus - хіба що верхня рамка стала трохи тонше, а отвір для фронтальної камери зменшилася", - інформує видання.

фото jimmyIsPromo

Говорячи про камеру Galaxy Note20 Ultra, кількість модулів, як бачимо, не змінилася. Технічних подробиць поки немає, але верхній модуль має більшу лінзу, що може вказувати на новий 50-мегапіксельний фотосенсор ISOCELL GN1, нижній - прямокутний телеоб'єктив-перископ, як у Galaxy S20 Ultra, а праворуч розташований просунутий сенсор глибини для тривимірного сканування простору, як у Galaxy Note10 Plus.

За попередніми даними, базова модель Note 20 отримає екран діагоналлю 6,7 дюйма, а Note 20+ - 6,9 дюйма. Подробиць про технічні характеристики та особливості нового покоління Galaxy Note поки немає.

Одночасно з лінійкою Galaxy Note 20 очікується нова версія розкладачки з гнучким екраном Galaxy Z Flip, що виділяється підтримкою 5G, 256 ГБ флеш-пам'яті в базовій версії та новим коричневим кольором корпусу, і наступник оригінального гнучкого смартфона Galaxy Fold, який, судячи за останніми витоками, вийде під назвою Galaxy Z Fold 2. Також на підході планшети Galaxy Tab S7/S7+ та розумний годинник Galaxy Watch 3, а їх анонс може відбутися раніше.

Сам захід відбудеться в форматі онлайн - відповідна трансляція розпочнеться о 17:00 за київським часом.

фото jimmyIsPromo