Жодна інша модель серії iPhone 12 не демонструє такої особливості роботи / Ілюстрація REUTERS

Деякі власники нового смартфона iPhone 12 mini звернули увагу на проблему з чутливістю сенсора на екрані блокування.

Про це повідомляє Wccftech.

Читайте такожApple визнала проблеми зі звуком в нових iPhone

Відео дня

Така особливість проявляється в роботі мобільних пристроїв з моменту їх першого увімкнення. Причому жодна інша модель серії iPhone 12 не демонструє такої особливості роботи, це притаманне тільки компактній моделі.

Як заявляє один з власників iPhone 12 mini, проблема з чуйністю проявляється тільки на екрані блокування. Виклик ліхтарика або спроба управляти відтворенням музики натисканням на іконки на екрані блокування іноді не дають жодного результату. Також можливі проблеми з жестом знизу вгору. Але після розблокування смартфона сенсорна панель вже працює належним чином. Схожі повідомлення різних користувачів з'являються на ресурсах MacRumors і Reddit.

Висловлюється припущення, що відсутність необхідної реакції сенсора є наслідком проблем провідності або заземлення. Деякі власники iPhone 12 mini виявили, що проблема з чуйністю сенсора зникає, коли мобільний пристрій під'єднати до зарядного пристрою в розетці, або якщо доторкнутися до рамки смартфона без чохла. 

Раніше виявлені проблеми 

16 листопада 2020 року з'явилася інформація про те, що користувачі нових смартфонів від Apple зіткнулися з проблемами зі звуком при підключенні офіційно сумісних з апаратами моделей Bluetooth-гарнітур і слухових апаратів. У компанії визнали проблему та обіцяють усунути її.

28 жовтня 2020 року в ЗМІ з'явилися відгуки користувачів нових iPhone 12, які скаржилися на те, що модель вкрай незручна та травматична.