Ілюстрація REUTERS

Італійська марка анонсувала прем'єру нового суперкара Ferrari лінійки Special Project. Модель, яку зроблять в єдиному екземплярі, мають показати в Гонконзі.

Читайте такожШвидкість, дизайн, новітні технології: у Парижі відкрився всесвітньо відомий автосалон (відео)

Про це повідомляє автомобільний портал "Motor1".

Відео дня

"Проходьте за куліси та приєднуйтесь до нас у подорожі, у якому ми представимо нашу найекстремальнішу модель лінійки Special Project на сьогоднішній день", - такими словами Ferrari супроводила тизер нового суперкара, який готується до прем'єри.

Модель, яка відома під кодовим ім'ям Prototipo буде представлена вже сьогодні, 25 березня. Судячи з усього, автомобіль покажуть на особливому заході в Гонконзі та, імовірно, суперкар зроблений для клієнта з Азії.

На сьогодні зроблено кілька ексклюзивних моделей, останньою з яких став родстер Ferrari SP3JC на базі знятого з виробництва купе Ferrari F12tdf.

При цьому інформації про новинку не так і багато. Судячи з тизера, машину покажуть в Blackbird Concessionaires (це офіційний дилер Ferrari в Гонконзі). Власником нового суперкара буде особа на ім'я Mr. TK Mak, який на своїй сторінці в Instagram опублікував пост з тизером прем'єри Prototipo і підписом "@ferrari & me. monday". Найглибше вивчення сторінки користувача дає зрозуміти, що він бере участь у перегонах на Ferrari та тісно пов'язаний з Blackbird Concessionaires.

Більше того, в основі Prototipo може лежати гіперкар LaFerrari. За інформацією FerrariChat, нова модель мала стати тим самим автомобілем, інформація про який з'явилася ще 2 роки тому, але з того часу автівку так і не показали.