Новинка стала на 40 кг легша / фото Ferrari

Компанія Ferrari представила новий суперкар F8 Tributo, який замінить в модельній лінійці 488 GTB.

Читайте такожMercedes-Benz показавши новий кросовер GLE (фото, відео)

Середньомоторне купе оснащується 720-сильним 4-літровим турбованим V8, який на 50 к. с. потужніший, ніж базова модифікація 488 GTB і відповідає за потужністю флагманській версії 488 Pista.

Відео дня

Новинка стала на 40 кг легша, отримала останню версію електронних систем Side Slip Angle Control і Ferrari Dynamic Enhancer, повідомляє «Комерсант».

Дизайн кузова автомобіля поєднується з новими аеродинамічними рішеннями. Елементи активної аеродинаміки дозволили збільшити притискну силу і покращити охолодження вузлів і агрегатів. Деякі деталі відсилають до історичних моделей: жалюзі скління капота зроблені за мотивами суперкара Ferrari F40, а подвійні круглі ліхтарі — данина поваги Ferrari 308 GTB, яка першою серед 8-циліндрових моделей стала використовувати таку задню оптику.

У Ferrari F8 Tributo повністю перероблений інтер'єр. Змінилися двері, центральний тунель, передня панель і панель приладів, стало меншим кермо, модернізована мультимедійна система з 7-дюймовим екраном.

Публічний дебют нового спорткара відбудеться на автосалоні в Женеві. У продажу Ferrari F8 Tributo, назва якого відсилає до 80-річчя італійського автовиробника (марка заснована в 1939 році), з'явиться до кінця 2019 року.