Аферисти зібрали гроші на розмитнення "євроблях", а потім зникли з коштами / фото УНІАН

Після чергового одурення євробляхерів із цінами на розмитнення, люди так нічому й не навчилися та продовжують віддавати гроші за дешеве авто відвертим шахраям.

Читайте такожУ Раді розповіли, що чекає на власників нерозмитнених "євроблях"

Про це повідомляється у випуску телепередачі "Гроші".

"Гроші" викрили аферистів, які зібрали з довірливих громадян мільйони доларів за пригін "авто на бляхах" під дешеве розмитнення, а потім зникли з грошима. Таких пройдисвітів багато. Тож озирніться, щоб не стати їх жертвою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кілька розлючених чоловіків затримали менеджера відомої компанії, яка обіцяла недорого розмитнити автомобілі на єврономерах "під ключ". 

"Триста євро за послуги, двісті - брокеру, а також 83 211 гривень за митні платежі плюс штраф", - розповідає один з клієнтів компанії.

Але сталося не так, як гадалося, оскільки розмитнити не вийшло через дуже великі черги на митницях. Хоче це ще дрібнички - Валерій замовив у компанії екологічний сертифікат, який потрібен, аби поставити автівку на облік. Довідка виявилася підробкою, без необхідного шестизначного номера та не на фірмовому бланку.

Втім, підкреслюють журналісти, це не все шахрайство, з яким довелося зіткнутися власникам автомобілів на єврономерах.

Детальніше про це можна дізнатися з відеоматеріалу: