В Європі новинку запропонують з гібридною силовою установкою / фото Skoda

Компанія Skoda опублікувала перше тизерне зображення оновленого Superb. Автомобіль буде доступний в кузові ліфтбек і універсал.

Читайте такожSkoda представила свій перший електрокар (фото, відео)

Як повідомляє прес-служба чеського бренду, офіційна прем'єра новинки відбудеться в кінці травня на Чемпіонаті світу з хокею в Братиславі, пише Autonews.

Відео дня

Від дорестайлингового автомобіля машина відрізнятиметься іншою оптикою, агресивними бамперами і новими гратами радіатора. У машини з'являться видозмінені ліхтарі, сполучені новою хромованою лінією. Судячи з раніше опублікованих шпигунських фотографій, в салоні оновленого Superb встановлять нову приладову панель, великий дисплей мультимедійної системи. Ряд систем безпеки новинка запозичить у Passat.

Машину можна буде придбати з новим 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим турбоагрегатом з функцією відключення двох циліндрів за невеликих навантажень.

Крім цього, в Європі новинку запропонують з гібридною силовою установкою. До її складу увійде 1,4-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність такої версії автомобіля становитиме 220 кінських сил. На одній електротязі машина зможе проїхати близько 55 кілометрів.