Суперкар доступний з трьома моторами V8 компанії Chevrolet / фото Ultima

Британська компанія Ultima представила свою нову модель — дорожній суперкар RS, прем'єра якого відбудеться на Фестивалі швидкості в Гудвуді. Топова версія моделі отримала 1217-сильний двигун.

Читайте такожFerrari представила 1000-сильний гібридний суперкар (фото, відео)

Ultima RS побудована навколо просторової рами з конструкцією з широким застосуванням композитних матеріалів. Аеродинамічний обвіс, зроблений з карбону, передбачає масивне антикрило шириною 1780 міліметрів, пише Autonews.

Відео дня

Суперкар доступний з трьома моторами V8 компанії Chevrolet — двома атмосферними і одним із приводним нагнітачем. Перші два видають 487 і 659 к. с., а третій здатний розвивати 811 кінських сил. При цьому в компанії можуть довести віддачу агрегату до 1217 кінських сил.

Всі мотори працюють в парі з шестиступінчатою механічною коробкою передач компанії Porsche. Варіант з 811-сильним двигуном здатний прискорюватися з місця до 96 км/год (60 миль в годину) за 2,3 сек., а розгін до 241 км/год (150 миль на годину) займає 8,9 секунди. Максимальна швидкість перевищує 400 км на годину. Даних про динаміку 1217-сильної версії поки немає.

Автомобіль комплектується гоночними чотирипоршневими гальмівними механізмами AP Racing з, а також легкосплавними 19-дюймовими колесами. Суперкар можна замовити як з правим розташуванням рульового колеса, так і з лівим.