Ілюстрація REUTERS

Міністерство інфраструктури оголосило конкурс з відбору компанії для реконструкції існуючого та будівництва нового вантажного терміналу в міжнародному аеропорту "Бориспіль" в Києві. Про це йдеться на сайті міністерства.

Читайте такожПитання корпоратизації аеропорту «Бориспіль» вирішили відкласти

Відзначається, що метою державно-приватного партнерства для реалізації проекту є: модернізація (часткова реконструкція, технологічне переобладнання) складської інфраструктури існуючого вантажного терміналу аеропорту «Бориспіль; будівництво нового сучасного вантажного терміналу аеропорту «Бориспіль»; забезпечення обслуговування пошти і вантажів з використанням існуючого і створеного в рамках державно-приватного партнерства терміналів в аеропорту «Бориспіль».

Відео дня

Згідно з повідомленням, термін здійснення державно-приватного партнерства - не більше 25 років.

«Термін подачі заявки на участь у конкурсі - 31 календарний день після публікації оголошення. Термін проведення конкурсу: кінцевий термін подання конкурсних пропозицій - 45 календарних днів з дати закінчення подачі заявок на участь у конкурсі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, Мінінфраструктури має намір оголосити тендери на концесію морських портів "Херсон" і "Ольвія" в цьому році.

У 2020 році планується передача в концесію Центрального залізничного вокзалу в Києві.