Ємність батареї Taycan - від 80 до 96 кіловат-годин / фото Porsche

Компанія Porsche оголосила, що електромобіль Taycan розсекретять 4 вересня. Презентація новинки пройде одночасно в Канаді, Німеччині та Китаї, а пряма трансляція церемонії буде транслюватися на сайті німецької марки.

Читайте такожУ Porsche Cayenne з'єднання явилася нова версія (фото)

Фірма Porsche вже встигла натякнути на деякі характеристики новинки: відомо, що найбільш продуктивна версія Taycan Turbo потужністю в 629 кінських сил зможе розганятися з нуля до 100 кілометрів на годину швидше за 3,5 секунди, а до 200 кілометрів на годину швидше за 12 секунд. Максимальна швидкість перевищить 250 кілометрів на годину, передає motor.ru.

Відео дня

Ємність батареї Taycan — від 80 до 96 кіловат-годин, і на одній зарядці німецький електрокар зможе проїхати 515 кілометрів. Крім того, Porsche інвестувала в 800-вольтову систему швидких зарядних пристроїв, здатних заповнити запас ходу на 400 кілометрів за 15 хвилин.

До 2019 року у продажу з'являться три версії електрокара: базовий задньопривідний Taycan, повнопривідний двомоторний Taycan 4S і найбільш сучасна модифікація Taycan Turbo. За додаткову плату автомобіль можна буде додати повнокерованим шасі, адаптивною підвіскою, вуглець-керамічними гальмами і активною аеродинамікою. Інсайдери прогнозують стартову ціну близько 90 тисяч доларів.