Новий кросовер здатний розігнатися до "сотні" лише за 6,5 секунди / фото Peugeot

Компанія Peugeot представила гібридний кросовер під назвою GT 3008 HYBRID4.

Читайте такожAudi анонсувала здешевлений електрокросовер для Європи (відео)

Про це повідомляє Autonews з посиланням на прес-службу французького бренду.

Відео дня

"На місцевому ринку автомобіль вже доступний для замовлення. В інших країнах новинку можна забронювати з жовтня нинішнього року", - йдеться в повідомленні.

Кросовер GT 3008 HYBRID4 став найпотужнішою серійною моделлю Peugeot. До складу силової установки новинки входить бензиновий двигун серії PureTech (200 кінських сил) і два електромотори з віддачею 110 кінських сил і 112 кінських сил. Сумарна потужність гібрида - 300 кінських сил. До 100 км/год автомобіль може розігнатися за 6,5 секунди. Запас ходу в GT 3008 HYBRID4 становить 59 кілометрів. Зарядка акумуляторної батареї здійснюється за 1 годину 45 хвилин.

Новинка комплектується восьмиступінчастою коробкою передач і системою повного приводу. Водієві доступна система ADAS, яка являє собою адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go і функцію утримання автомобіля на смузі руху. Салон кросовера отримав оббивку з алькантари та декоративні вставки з натурального шпону зістареного дуба.

Трохи пізніше на ринку з'явиться 225-сильна передньопривідна модифікація HYBRID. Цей автомобіль комплектується бензиновим двигуном PureTech 180 кінських сил (132 кВт) і електромотором 110 кінських сил (80 кВт), розташованим в передній частині автомобіля. Трансмісія автоматична - e-EAT8.

Наступного року очікується прем'єра серійної версії "зарядженого" гібридного седана. Цей автомобіль побудують на базі моделі 508 нового покоління. Віддача гібридної установки становитиме 350 кінських сил.