Подробиці про електропікап Tesla Cybertruck стануть відомі в день прем'єри / фото Tesla

Незадовго до прем'єри електричного пікапа Tesla зареєструвала товарні знаки Cybertruck та CYBRTRK. Це підтверджує теорію про те, що новинка з'явиться на ринку під назвою "Кибертрак".

Читайте такожTesla увійшла в топ-3 найдорожчих автовиробників

Про це повідомляє портал Motor.ru.

Відео дня

"Найімовірніше, на кузові автомобіля з'явиться логотип зі скороченням CYBRTRK у фірмовому стилі бренду. Відповідно, повна назва Cybertruck буде фігурувати в документах. Подробиці про моделі стануть відомі в день прем'єри, яка відбудеться 21 листопада в Лос-Анджелесі, неподалік від ракетного заводу SpaceX", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі інформації не так багато. Пікап отримав силову установку, до складу якої увійдуть два електромотори, а запас ходу буде варіюватися від 640 до 800 кілометрів в залежності від місткості батареї.

Стартова ціна становитиме "приблизно 50 тисяч доларів", а основним конкурентом на північноамериканському ринку стане Ford F-150. При цьому, за словами Маска, характеристики майбутнього Cynertruck будуть "кращими в класі".

Як повідомляв УНІАН, раніше Маск пообіцяв, що пікап Tesla буде практичніше, ніж Ford F-150 і швидше, ніж Porsche 911 за ціною менш як 50 тисяч доларів. Нещодавно голова Tesla писав у твіттері, що дизайн буде настільки приголомшливий, що деяким може знадобитися валідол.