На Одещині фура заблокувала міжнародну трасу на Бухарест: як об'їхати (схема)

оновлено

Дорожники також оприлюднили схему об'їзду проблемної ділянки дороги.

На Одещині на міжнародній трасі на румунський Бухарест заблоковано рух через перекидання фури.

Як повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, наразі спостерігається ускладнення руху на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест).

"Поблизу смт Сарата, на 110 км автомобільної цієї дороги сталася дорожньо-транспортна пригода за участі великовантажного та легкового транспорту. Внаслідок ДТП фура перекинулася та перекрила проїжджу частину", - йдеться у повідомленні. 

За даними служби, об'їзд ділянки, на якій перекрито рух, можна здійснити через села Ярославка та Кулевча. 

Дорожники також оприлюднили схему об'їзду.

На місці подій працює слідчо-оперативна група, дорожники, бригада швидкої допомоги тощо. Обставини події з'ясовуються.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, на трасі зіштовхнулися три автомобілі. Попередньо встановлено, що водій легковика Citroen - 41-річний житель Одеського району - виїхав на зустрічну смугу, де в той час рухався вантажний автомобіль MAN під керуванням 35-річного жителя Рівненської області. Водій вантажівки, намагаючись уникнути зіткнення, при маневруванні, допустив перекидання фури і зачепив легковик Ford, яким керував 43-річний житель міста Сарата.

Унаслідок ДТП постраждали водії легковиків та 39-річний пасажир "Ford", який також є жителем Сарати. "Швидка" ушпиталила трьох чоловіків до місцевої лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Слідчі вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

В поліції підкреслюють, що рух трасою М-15 на даній ділянці повністю заблоковано. Група реагування патрульної поліції забезпечує реверсний рух транспорту напрямком Одеса-Ізмаїл через село Плахтіївка, а напрямком Ізмаїл-Одеса – через село Кулевча.

Нещодавні аварії на автошляхах України

Нещодавно На Львівщині сталася масштабна ДТП із загиблими. Через аварію на ділянці траси Київ – Чоп на декілька годин перекрили рух. 

Перед цим, 28 квітня, на Київщині нетверезий водій збив пішохода та влетів в електроопору. ДТП сталася у селищі Баришівка. У поліції повідомили, що постраждалий перебуває у тяжкому стані. 

Вас також можуть зацікавити новини: